Inquiry: petakbunga@gmail.com

20120603

Bunga Carnation Pink



Tema pink dan silver untuk wedding :)


 


Sara pilih 3 tone kaler pink... boring jugak kalau pink sama jer...




Sebenarnya kertas creep pink yang mula-mula beli dah habis kat kedai... itu sebab bunga Sara jadi banyak tone ni...


kertas ni mahal sikit dan lebih keras dari kertas tissue yang biasa tu... tapi cantik sebab bunga nampak tone colour...




Ini hasil bunga pahar wedding kita.. tak siap lagi ni.. in progress..









2 ulasan:

  1. sara pink+silver.
    saya pink+grey.hehehehe.sara guna crepe paper kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama ek.. standard la perempuan mesti ada pink-pink sikit..

      creep paper..keras sikit dari tisu paper biasa..n ada tone colour

      Padam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...