Inquiry: petakbunga@gmail.com

20120730

Beli coklat murah kat warehousale


Kita tak beli pun lagi godies nak bagi kat tetamu...sebab kita tunggu ini...



YES, YES, akhirnya... saya tahu mesti Cocoland mesti buat warehousale punya.. & tengah fikir nak beli kupon ini ke tak...

Cik Cocoland, kalau buat warehousale tolong email saya tahu..

Tahun lepas saya tunggu-tunggu sampai terlepas. Dulu ada jugak tampal kain rentang kat depan office saya. Tahun lepas raya cina tak ada,  dan  saya tahu dah terlepas dan saya kecewa. Jadi tahun ini hari-hari saya search agar tak terlepas lagi...




Cocoaland Warehouse Sales on the 3rd – 5th August 2012 (9am – 7pm) and 10th – 12th August 2012 (9am – 7pm), at both these locations:

• Kepong: No.41, Jalan E 1/4, Perusahaan Tmn Ehsan, 52100 Kepong, Selangor (Tel: 03-6276 6862)
• Rawang: Lot 88, Rawang Integrated Industrial Park, 48000 Rawang, Selangor (Tel: 03-6091 3131)


Sapa yang nak ke Rawang, boleh la kita jumpa kat sana nanti..




6 ulasan:

  1. cik petakbunga dok rawang ke..hehe..tgok td kat cocoaland dah der khemah2...dah ada la tu..last year pun pergi..this time pun kene pergi..leh la cari cekelat2 tahan lame..wat adiah tawen..hahaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yer.. anak rantau disini.. beli untuk raya pun okey..budak-budak suka ni..

      Padam
  2. bestnya.. nak pergi tapi takde kawan nak gerak dari sini.. huhuhu

    BalasPadam
  3. bestnya....tak pernah tgk pon carnival macam ni..hehe murah yer...cepat2 cari goodies beg..

    BalasPadam
    Balasan
    1. best... kita bak shopping murah ni memang best jer

      Padam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...