Inquiry: petakbunga@gmail.com

20120811

Tutorial ikatan reben bunga telur

Tak payah cerita, tengok gambar pun rasanya sudah faham. Tak perlu kot buat video nanti upload lambat, broadband slow.. hu..hu..




 




Macam ni pun boleh jadi tutorial?

Jangan tak tahu, ada sekarang zaman internet semua kita search...google.. 
Tutorial memasak air pun perlu tau. Kalau tak pandai, air masak payau tau..

sapa tu yang search cara-cara nak ikat reben?

saya la tu...





7 ulasan:

  1. yeayyy.. tengkiu awak.. dari haritu try buat2 ikat riben ni.. susah betul! tak sekata jadinya.. skang dah tau nak buat cane :D

    BalasPadam
  2. MMG BGUNA tau tutorial ni. sbb saya pun xreti ikat mcmni. jadi lain dr apa yg dihajati. terima kasih ya!

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama8:29:00 PTG

    Tq share,bagus utk sy yg first timer ni,seblm jumpa blog ni mmg terkial2 nk wt riben...

    BalasPadam
  4. berapa cm ye ptong riben tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. depend berapa besar amalina nak buat reben, yg penting center 4 lipatan tu...

      Padam
    2. yg awak buat nie berapa cm ye? 30 cm dpt x?

      Padam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...