Inquiry: petakbunga@gmail.com

20131226

Top 10 Bayi Paling Comel 2013 kategori lelaki

Calon-calonnya.

1 Anak Ning Baizura, Anak darah campuran.
Nama anak: Ryan Sky Dalton
Tarikh Lahir:31.1.2013

2 Anak Memey Suhaiza dan Norman
Nama anak: Mohamed Darwisz Hakim
Tarikh Lahir: 01.02.2013

3 Anak Ayu Raudhah dengan pemain bola sepak kebangsaan
Nama anak: Muhammad Aisy Qaiser
Tarikh Lahir: 29.03.2013

4 Anak Irma Hasmie
Nama anak: Redza Syah Irfhan
Tarikh lahir: 29.03.2013

5 Anak Fasha Sandha A.k.a anak tiri Nora Danish
Nama anak: Putra Rayfal Ramli
Tarikh Lahir:15.04.2013

6 Anak Shera Ayub dan Zahiril Adzim
Nama anak: Nadi Anaqi
Tarikh lahir:19.06.2013

7 Anak Farid Kamil dan Diana Danielle.
Agak kontroversi kelahirannya. Tak payahlah kita sibuk nak buka aib orang. Allah mengetahui kebenarannya.
Nama anak: Muhammad
Tarikh Lahir:02.07.2013

8 Anak Yasmin Hani
Nama anak: Noah Ismail Wong 
Tarikh Lahir: 12.11.2013

 9 Saingan sengit, pewaris kerajaan Britain
Anak Prince William dan Kate Middleton. He..he.. melampau.
Nama anak: George Alexander Louis
Tarikh lahir: 22.07.2013

Dan pemenangnya anak Mat Zaid
10 Nama: Muhammad Luth Rafiqi
Tarikh lahir: 28.07.2013

Selalu tanya kat husband.
Mana comel dengan Luth?
 Ayahnya mesti jawab dengan tegas, Mestilah Luth!

Di mata mak ayah, anak sendiri paling comel, paling sempurna sedunia, tak ada bandingan. Baik buruk ciptaan Allah, mak ayah bersyukur, menerima seadanya.

Masa aku pregnant dulu, XXX aku asyik suruh aku tengok baby comel-comel, risau betul dia takut baby ni ikut mak ayah ni. Buruk benar ke kami laki bini ni!

Anak kami, mestilah ikut muka kami. Tak akan nak kena kenan muka Siti Nurhaliza pulak. Biarlah tak comel, hitam pun tak apa, kami pun kelabu asap jugak.

Kami doa agar anak kami ni baik budi pekertinya, hasrat hati nak anak dia jadi ustaz (macam ustaz Don yang hensem J). Kalau tidak pun biarlah tahu sikit sebanyak hal ehwal agama.. Besar cita-cita kami. Kami ni tak pandai, doa banyak-banyak biar anak kami ni pandai boleh doa-doa kami bila kami dah mati.
Aku rasa Luth ikut muka aku, masa kali pertama tengok mata dia aku nampak AKU. Tapi bila dah makin besar ni, ramai yang cakap sebijik muka ayah dia. (diaorang tambah lagi, kulit je tak…)
Anak laki kena ikut muka mak ek? kalau ikut ayah degil ek?

Ops: mana anak-anak artis yang aku letak salah nama atau tarikh lahir tu mintak ampun, aku main copy paste internet jer.


14 ulasan:

  1. comel-come je semuanya... doakan saya moga dapat bby comey cmnie cepat2 yaaa...

    salam kenal.. http://upsidesdown.blogspot.com ---->ada masa singgah yaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua baby comel.
      insyallah Nanie dpt baby comel mcm no 10 tu.

      Padam
  2. takla...anak sy lagi chumels...hahaaa....

    anak2 kita sumer nya chumels...

    BalasPadam
    Balasan
    1. anak saya paling comelest in the world.

      tak mau kalah.
      :)

      Padam
  3. nasiblah anak zura perempuan. anak zura pun comel juga.... sama comel dengan anak korang. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. agak2 zura, yg mana satu pilihan hati nak buat menantu?
      hi

      Padam
  4. saila doakan luth jd anak yg soleh, doakan saila dpt baby ek hehehehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. selalu doakan Saila dapat baby comel macam Luth.

      Padam
  5. Haha.. memang anak sdiri paling comel....

    BalasPadam
  6. ini anak2 retis nih..

    BalasPadam
  7. bg sy semua baby adalah comel!ala tak kisah la rupa tak berapa lawa,yg penting akhlak tiptop!

    BalasPadam
  8. mestila anak sndiri plg comel di mata & hati ibu ayah kan......xkira la ikut ibu ke ayah...bangga tau ada anak hihihi....

    sa...Luth comel la....makin besar makin comel...

    BalasPadam
  9. opkos paling hensem adalah anak sendiri..

    eh eh.. anak saya tak masuk senarai lagi ni.. hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe.. cuba lagi tahun depan.
      hi

      Padam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...