Inquiry: petakbunga@gmail.com

20140303

Macam mana nak hilangkan mengantuk

Selesaikan soalan ini.



dan soalan ini.




Aku nak clearkan email yahoo aku yang slow bangat.. jumpa email forward ni..


Jawab tau..
Good luck



17 ulasan:

  1. tulis dalam excel..senang nak kira..hah

    BalasPadam
  2. Makin ngantuk aku jadi nya. Haha.

    BalasPadam
  3. Terus kakak pengsan bila tengok macam ini punya soalan..
    Kena tanya sifu Taj - bijak sifir jawab:)

    BalasPadam
  4. aloh tak syoklah korang ni.. dah give up..
    jom lah kita main teka teki ni..
    he..he..

    BalasPadam
  5. tak dapat nak menjawab ni...blogwalking sambil2 ...muahahahaha...apa orang kata, take 5 giteww...

    BalasPadam
  6. singgah baca soalan jee nie..mls nak serabot pala otak pk jawapan..hahahaa..

    BalasPadam
  7. orang tak cerdik macam akak ni nampal nombor lagi la mengantuk..heheh

    BalasPadam
  8. makin zzzzzzz...hehehee..!!

    BalasPadam
  9. saya matematik memang fail...Ngeeee jadi mmg xkan dapat la jawapan nya ......hahhaha

    BalasPadam
  10. hehehe makin pening & ngantuk bil tgk no2 ni !

    BalasPadam
  11. pening.. hihi.. terus segar mata ni ha.

    BalasPadam
  12. terus nak tido rasanya!
    haha

    BalasPadam
  13. Sejak sekolah dulu hingga kini dan selamanya bunda memang fail matematik/angka....so tiada jawaban dari bunda...i m sorry...

    BalasPadam
  14. Tak de sapa yg dapat jawab ke PB hehe...dah lawyer katanya hehe

    BalasPadam
  15. lagi tak faham.. hehehe...otak dah berkarat ni.

    BalasPadam
  16. Dah, dah boleh jawab sebab dah tengok jawapan. Kalau semua leh jawab secepat kilat jadi apa tadi ek, jadi engineer yek? Oklah, engineer pun engineerlah. Ingat nak jadi accountant jap tadi :)

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...