Inquiry: petakbunga@gmail.com

20140423

Hari rabu tak boleh cakap banyak, tapi apa nak cakap bila laki telefon?

Sekejap-sekejap dia telefon.


Busy ke?
Emm..kenapa?


Aku lebih prefer message je kalau kat ofis. Ofis aku terbuka, malu aku nak cakap-cakap jiwang-jiwang dengan laki aku. Nanti orang dengar.


Tak adalah…saja.
Tahulah MAXIS free hari ni.





Bukan semalam aku dah cakap ke? Mana ada orang pasang reminder kat handphone sendiri!



Key, Selamat Hari Lahir! 

40 ulasan:

  1. hahahaha..selamat hari lahir jugak.okbai! :P

    BalasPadam
  2. kuikuikui..dh ucap jugak la kalau gitu..selamat hari lahir..kihkihkih..

    BalasPadam
  3. wah.. haha.. happy birthday :) singgah klik dg

    BalasPadam
  4. he3 remider la tu... selamat hari lahir...

    BalasPadam
    Balasan
    1. bunyi reminder menyakit telinga. tuan wat reminder..kroh...jeneral

      Padam
  5. kalau kitorang, dua hari free call sbb dah birthday sebelah2 je..memang kerja meng'call' jelah! tp sejak tukar celcom thn ni, takde dah bergayut :( rindu pulak nak bergayut mcm zaman bercinta :P

    BalasPadam
  6. Assalam PB..nak ingatkan tu
    Selamat hari lahir untuk suami PB

    BalasPadam
  7. Ekekeke...ada makna rupanya,

    Happy born day to your hubby ☺

    BalasPadam
  8. happy birthday to your husband PB... ^_^

    BalasPadam
  9. wah.. tarikh lahir sama dengan dak Nuha..
    hehehe.. dia tak tahu nak call sape nak diajak borak panjang tu.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat hr lahir buat dak Nuha juga
      dah charge penuh2 semlm..nak call seluruh kg

      Padam
  10. hehehe sweetnyer cara ucap happy birthday tu.. suka3

    BalasPadam
  11. Lurus bendul jugak eh kau ni PB. Hahaha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kata sudip belot, senduk pun belot.. ha..ha..ha

      Padam
  12. patutnya bila birthday suami, isteri yg dapat free call kan.. baru lomentik bini boleh call ucap birthday.. ini tuan punya birthday call sendiri.. hahaha..

    BalasPadam
  13. haha...reminder tu PB..

    BalasPadam
  14. happy birthday key.benda free untung juga call bini sendiri,klu kolpmpuan len naya.. haha

    BalasPadam
  15. Haha... Sweet tu... Happy birthday... Moga trus berbahagia...

    BalasPadam
  16. Happy birthday. Memang malu nak ckp byk2 dlm fon kat tmpt kerja..

    BalasPadam
  17. malu nak romantik2 bagai kat opis,kan...

    isi tabung kat sini...

    BalasPadam
  18. ooo ingatkan pehal Maxisni nak bagi free.. ok paham...
    nak ucapkan happy birthday jugakler...

    BalasPadam
  19. time dpt free mcm ni la tak tau nak call siapa. Terutamanya bila dah kawen ni kan. Hepi bday utk hubby PB

    BalasPadam
  20. pukul ratalah ni bukan blog jer tak leh cakap banyak yeh PB hehe

    BalasPadam
  21. hepi belated birthday tuk hubby HB...

    sape la lg dia nk call kan...

    BalasPadam
  22. lo hai..happy belated birthday to your hubby ye..
    senyum baca..

    BalasPadam
  23. Happy belated burstday! Eh, sapa nyer birthday ni saya dedicate kat sini? En suami ke PB? I is confused dek kerana kemurungan beberapa hari ni. Lupa lak nak cakap PB, Happy burstday, I miss you too, ok!

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...