Inquiry: petakbunga@gmail.com

20140416

Petua mengekalkan pembaca blog

Aku ada terbaca satu petua tak nak dompet hilang. Katanya, dompet yang hilang akan dapat kembali jika ada gambar budak comel dalam tu. Katalah dompet kita terjatuh ke tertinggal mana-mana, orang yang jumpa tu akan buka dan tengok... 

eh comelnya budak ni.. 

rasa kesian pulak nak ambil. Bila nampak budakkan secara tak langsung, perasaan kasihan itu akan terbit gitulah kiranya.

Jadi,

Aku suruh Luth pose paling comel dan seksi in the world sambil sengih menampakkan dua batang gigi kapak dan dua batang gigi anak. Nak pose manja gini bukan senang tahu.


Gambar pun terbalik..lepas upload baru tahu...huhu..

Dengan harapan, semua pembaca blog tak hilang. Pengomen tegar macam cho zila yang cantik lagi slim juga tak merajuk.. payah nak buat link guna phone...nanti kita karang best punya entry special punya. Ramai lagi yang kita ingat selalu macam mar, acik, maria dan lain-lain yang selalu bagi pendapat bernas tapi kita tak sebut...

Laptop kita masuk workshop 3,4 hari dah sakit, payah sikit nak berjalan blog kawan-kawan. Jangan kecil hati ek...nak buat cam na kan.

Jalan jugak slow-slow.


25 ulasan:

  1. alahai comelnye..
    1st time jumpa tips pembaca blog tak hilang mcm ni.. hehehe

    BalasPadam
  2. salam perkenalan....

    BalasPadam
  3. ha3... terbaik.. harap2 makin ramai pembaca yg kekal membaca di blog kamu yek..!

    BalasPadam
  4. pose tu yang mahal tu kak..

    BalasPadam
  5. amboi tips PB..seksi pose tu luth..

    BalasPadam
  6. Sgt comel luth posing gitu..mmg melting smp xjd nak amek..heheheh

    BalasPadam
  7. alo..lo..lo..sangat comell posing Luth ni... suka sgt tengok....hehe

    BalasPadam
  8. Untung la kalau semua pencopet berhati lembut. Nampak aje muka budak kecil yang comel, terus dipulang kan dompet tu semula. Tup² dipulangkan aje dompet yang kosong, tapi isi dalam semua dah lesap, hahaha, serope jugak tak yah letak gambar tu kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Petua..tak cuba xtahu..hi.

      Padam
  9. comelnya luth...nanti posing lg camni yer...auntie noe akan singgah lagi tgk luth :)

    BalasPadam
  10. he3 menarik btol tips ni ;)

    BalasPadam
  11. petua yg bgus=) nway singgah sini n follow. jom support GA ida http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    BalasPadam
  12. Kalau Luth posing lagi seksi, confirm saya takkan beranjak dari blog ni. PB, nak merajuk boleh tak? (Manalah tau dia seru lagi nama ...) Tadi pergi rumah Cho, terkejut dengar orang pelawa Cho datang rumah dia...dah agak dah.... Manalah Cho ni tak sampai lagi ...

    Petua ni nak cubalah - Hello, hello, saya tercampak dompet atas jalan tu...Gi lah ambik!

    BalasPadam
  13. ooo niler sebab suruh mai sini yerk... ni petuanyer yerk... tau dah camnerkan...
    terima kasihler sebab serukan nama akak ko ni...
    Luth ... seksi ngattu...

    BalasPadam
  14. Tapi kakak pun salah satu sebab suka masuk blog seseorg blogger kerana gambar budak. Kakak suka tengok sebab macam boleh jadi terapi. Jadi mungkin juga petua PB ni boleh pakai hihi...

    BalasPadam
  15. haha..terbaik...

    salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer..

    BalasPadam
  16. bagus punya tips ni...xde baby camna..buh la pose anak2 yg comel...tak gitu? pose mama comel takut pembaca lari plak hehehe

    BalasPadam
  17. tak pe. take ur time nak singgah umah akk. akk pun terkedek kedek nak singgah rumah PB nih. cam siput dah. x dan nak on pc kat rumah. kat opis x leh buka blog.

    BalasPadam
  18. tensen nak berBW kat umah..line kadang2 cam siput..tak paham betul lah

    BalasPadam
  19. patut gmbr posing comel tu kena jadikan header. makin kekal la pembaca blog ni nanti. hehe.

    BalasPadam
  20. hihi..
    ramai yg komen blog saya dlu suka masuk blog saya sbb ada header bby comel.. sbb masa awai2 berblog dulu saya letak gambar anak jagaan saya.. darwisya :)

    akak buat header la wajah luth tu.comfirm lagi ramai pembaca.aamiin

    akak, saya punya collection duit nuffnang tu setahun.. hihi.. semuanya bergantung pada be/ cpuv kita.. plus kunjungan pembaca yg klik iklan nuffnang tu :)

    BalasPadam
  21. alolololo comeynya dia....!

    BalasPadam
  22. patut la ini dia nyer hikmat yang buat aunt melekat kat sini pulak nih.

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...