Inquiry: petakbunga@gmail.com

20140520

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.

33 ulasan:

  1. slmt bersegmen yer dear

    BalasPadam
  2. terima kasih kerana sudi support dan join PB, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  3. gud luck PB..moga berjaya..

    BalasPadam
  4. Dear PB,

    Good luck!

    From,
    Hanez Suraya.

    BalasPadam
  5. follow awak #286. join segmen ni jugak. Good luck :)

    BalasPadam
  6. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  7. weet weet slmt bersegmen PB

    BalasPadam
  8. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. folo sini juga.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  9. selamat berjaya.. alamak akak memang tak serajin itu ler PB

    BalasPadam
  10. Good luck

    Saya juga join

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  11. Hi singgah sini..
    Jom join segmen=)

    http://pencontengruang.blogspot.com/2014/04/segmen-preloved-by-kokoclothes.html

    BalasPadam
  12. Gud luck . Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  13. Fuza dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  14. Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  15. salam kenal.. kite follow ~ kite dari segmen yang sama.. jalan jalan sini.. gud luck :D

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  16. hai PB, good luck
    done follow awak #295

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  17. sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  18. singgah follow sini :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  19. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

    BalasPadam
  20. Ssinggah dan follow sini Sis.. Goodluck ^^
    http://ciknurepaa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  21. Singgah sini dari segmen yang sama. Good luck PB..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  22. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  23. Rajin bersegmen nampaknya sekarang ni... mesti banyak masa terluang ni Luth dah tolong kemas rumah :)

    Selamat bersegmenlah, dah tamat pun dah ye!

    BalasPadam
  24. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  25. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    BalasPadam
  26. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    BalasPadam
  27. Salam ukhuwah.. saya datang singgah dr segmen yang sama dan dah follow blog awak. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  28. singgah dari segmen same..done follow

    http://puterisihatjelita.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  29. Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...