Inquiry: petakbunga@gmail.com

20140523

Sesi fotografi Muka Depan

Semua blog yang meletop harus ada header, Luth. Mari kita mencantikkan blog PetakBunga kita Luth.

 Luth, mak belum mula ambil gambar kenapa Luth dah rosakan lokasi pengambaraan kita. >


< Mak, huruf O ni nampak sedap.
Luth, pandang mak..cak, cak.. >


< Kalau Luth buat peace comel tak?


Comel juga.>
< Mak nampak tak nama Luth kat belakang?

Nampak, tapi jauh sangat. >


<Luth duduk sini okey tak?
Buat muka comel dan pandang sini Luth sayang. >


<Mak, huruf O ni memang sedap.
Luth, tengok sini please… >


<Luth dah penat!



Luth..Please… >




14 ulasan:

  1. Hahahaha..... ini betul-betul lawak dan aku memahami feeling ni. Hahahaha sambung gelak. Dia hanya duduk diam kalo time dapat biskut, atau tengah bizi main. Tapi time bz main tu muka tak pandang kemre plak. Kalo time makan, muka comot berminyak2 dgn mimik muka beriya nak telan. *tapi kan... yang pelik... bila aku bawak gi amik gmbr pasport, elok plak dia diam. So, pe kata ko bawak dia gi amik gambar pasport nnt gmbr tu ko crop dan tampal pada bekground cantik guna photoshop. hahaha.. epic sgt cdgn kan?

    BalasPadam
  2. mmg huruf O tu nmpk sedap... mcm biskut OreO he3

    BalasPadam
  3. O. Omak hang.

    Hahaha.

    High 5 Luth! Kau kerja kan omak kau betul². Hahaha.

    BalasPadam
  4. comelnya luth dok menikmati huruf O tuh....hehe

    BalasPadam
  5. Hahhahahhaa..saje luth nak nyakat mak yeeee..somellll sgt..;)

    BalasPadam
  6. heeeheee..gitu ler klu kerja dgn model comel2 nie..tak duduk diam..

    BalasPadam
  7. ala comelnye Luth...mak nak amik gambo Luth tu..http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/bagaimana-kamu-tahu-kamu-sudah-jatuh.html

    BalasPadam
  8. Kena mainkan dgn Luth ajelah hahaha....
    Tapi menjadi juga headernya:)

    BalasPadam
  9. Sampai hati Luth buat omak cam tu eh... (dalam hati nak gelakkan mak Luth sekuat-kuat hati) Berapa lama sesi photoshoot ni, PB? 2 min, 3 min or tak sempat mencecah jarum minit pun? Hahaha...gitulah kalau ada anak cam ustaz ni. Nampak baik tapi terkangkang kiap emak dikerjakannya... Btw, PB gambar Luth yang pakai topi ke apa masa you mengomen tu memang comel. Gambar tu tak leh jadi header ke? Sure ramai pengikut Luth, bukan pengikut blog maknya ler ....

    Syabas bette, berjaya juga photoshoot ni!

    BalasPadam
  10. hahahaaa ... model dah lapor tu ...

    BalasPadam
  11. amboi..model pun..hehe

    BalasPadam
  12. hehehe..mcm tu lah kn kalo bawa ank brfotografi^^..mmg susah nk pandang kamera kn..

    BalasPadam
  13. Hahaha...shomel je luth...huruf o tuh dh mcm biskit gamaknye

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...