Inquiry: petakbunga@gmail.com

20140722

Bag Sekolah Luth

Banyak dah rasanya plastic Drypers aku simpan. Ma nak buat plastik sampah pun aku tak bagi. Kekonon nak kumpul point nak tebus hadiah kot-kot dapatlah. Padahal asyik duk tukar-tukar je diapers yang mana murah. Bila agak-agak boleh tebus hadiah tu?

Duk tempat kerja ingat, tapi bila balik rumah asyik lupa je.. Kat mana entah aku simpan plastik-plastik bungkus drypers pun aku tak tahu sebenarnya.. Besar sangatkan rumah, barang pun banyak. Jenis simpan sampah.

Aku rasa aku tengok Husna dapat bag dari Drypers, cepat-cepat aku pergi update juga. Aku kan pencinta benda free, cepat je.

Yes dapat jugak.



Luth, ingat tahu simpan untuk sekolah ye. Jimat mak tak payah beli bag 4 tahun akan datang. 
Gila barang free. Apa-apa je..

20 ulasan:

  1. eh laa boleh redeem bag ker?taktau pun.kami punya plastik drypers slalu buat plastik sampah ja huhu rugi2

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni bukan reedem.. ni dpt free sapa yg daftar dgn drypers..

      Padam
  2. Hihi.. 4 tahun lagi dah pandai pilih

    BalasPadam
  3. kannn...jimat...tak payah beli beg lagi heheheh

    BalasPadam
  4. ladybug lagi beg luth..merah lg u'ollss..kene ngan beg merah tuh...comellll...;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehhh beg lakkkk...beskal..hacooo...

      Padam
  5. comel bag dia..ladybird..

    BalasPadam
  6. salam. heee comel ja beg tu..^^

    BalasPadam
  7. Yeyyy dah dpt juga beg ni dear...cuma tak buat lg entry utk Qi hehehhe...comel sgt kan...suka tau beg drypers ni sbb kualiti dia cantik...

    BalasPadam
  8. free dan cantik. okelah kan.

    BalasPadam
  9. saya pun suka sangat participate redemption program
    sanggup tu mengumpul
    janji boleh redeem =)

    BalasPadam
  10. Cantiknyerr ada ladyird lg tuu

    BalasPadam
  11. wow luth dah ada beg skolah lah..bestlah luth..saya pon suka benda free,,giler taknak?

    BalasPadam
  12. ala...comelnya beg!!

    folo...jom folo kita...dtg bawa entri bloglist..jom join...

    BalasPadam
  13. Siapa tak suka barang percuma? Kita pun suka. Kalau ada free gift dalam majalah, kitalah orang pertama yang berebut nak beli majalah tu. Padahal dapat free peket kecil syampu yang kita tak pakai pun :)

    Okeylah Luth, nampak comel pulak awak bawa beg ladybird ni! Baik-baik gi sekolah naik beskal sesudah subuh yek. Lampu depan basikal dah togel, dah tak nyalakan!

    BalasPadam
  14. tak tamak selalu rugi. hehehe ala dah free kan, kim kardashsian pun nak.

    BalasPadam
  15. cantik beg Luth.
    semalam Asiah ade nampak Dryper kombo kat dalam tu ade bag, tapi kecewa semua saiz xxl...huhu

    BalasPadam
  16. Wahh seronoknya dapat diapers bag free..cantik pulak tu..tak sia-sia kumpul kan..hehee

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...