Inquiry: petakbunga@gmail.com

20140930

Cappuccino Kolagen Oreo cheesekut

Susah betul aku nak cari cheese kat rumah aku ni. Oleh kerana aku sehari 2 ni surirumah sekejap masa sempatlah aku ke bandar semalam. Singah Giant, teringat lama dah nak buat chessekut. 

Tak cukup pulak oreo sepacket ni. Aku buat separuh jelah. Try dulu. Sedap, tapi tak boleh makan banyak nanti muak pulak.


Oreo aku celup capocino collagen tau.. 

16 ulasan:

  1. Salam singgah, ee..sedapnya. tak sabar nak balik rumah n memasak. studioous.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Wah .... kelassss cheesekut. Ada kolagen lagi :)

    BalasPadam
  3. vavava..siap ade collagen lagik..kihkihkih..

    BalasPadam
  4. ooo..baca tajuk baru faham...agak tricky entry hari ni..haha.
    orea cheeskut ye.
    ermm.urmmm..bukan lagi tricky..ini kejam.huhu

    BalasPadam
  5. Waahhh...kira kulit cantikla kalau makan ni kan...hihi..

    BalasPadam
  6. mana ada dipasaran mcm ni ..:)

    BalasPadam
  7. Nampak memang sedap... kalau dtg rajin ni, boleh lah nak try...hehe

    BalasPadam
  8. wallaaaaa dap nyerrrrr...

    BalasPadam
  9. Bila lagi nak buat sedap-sedap macam ini kalau bukan masa cuti
    Buat separuh aje mestilah tak puas sebab makan bertiga kan..

    BalasPadam
  10. oreo tu dah mmg sedap
    cheese pun sedap
    soheh la makan bertambah cheesekut ni...hahaha

    BalasPadam
  11. amboi sedap sungguh nampaknyer ni ! terliur sudah

    BalasPadam
  12. hahahaha celup kollagen tu... bak sepinggan.

    BalasPadam
  13. perghhh ... ada class tu celup cappucino collagen .

    BalasPadam
  14. haa?? siap ada collagen tu...hebat

    BalasPadam
  15. Amboi, mentang-mentanglah nak pi tempat baru, siap ambil kolagen gitu ^__^
    Oreo cheesekut ni rajin alahai membaca orang membuatnya tapi belum terlintas di fikiran nak buat sama di rumah. I is a bit malas dah...

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...