Inquiry: petakbunga@gmail.com

20141001

Anak Pandai dan Mak Panda

Banyak hari duk berkepit baby manja aku ni. Hari ni, hari pertama aku masuk kerja tempat baru. Ikut hati, tak puas lagi cuti ni. Tak tahulah bagaimana keadaan baby manja aku hari ni.


Hu..hu.. sekejap sangat rasanya duk rumah. Berkemas rumah pun tak siap-siap lagi..

Lepas ni rasanya zaman berblog aku mungkin akan bertambah slow. Sebab aku berazam nak bekerja bersungguh-sungguh. Hi.hi..

Jangan lupakan aku ye.




14 ulasan:

  1. baru sekarang nampak dengan jelas empunya blog =)
    hehe...tak apa, slow-slow
    jangan terus hilang dah ler ye
    rindu pula kang =)

    BalasPadam
  2. Jgn hilang terus PB...nanti rindu kt Luth plak!!

    BalasPadam
  3. wewiiittt...dah jumpa panda dah...keje elok2 ye..skali skala updatelah ye...

    BalasPadam
  4. selamat memulakan kerja baru . slow tak pe tapi jgn berhenti . nanti ramai yg rindu ...

    BalasPadam
  5. Selamat bertugas di tempat baru...
    Amboi kemain lagi azam kat tempat baru... Slow tak per, jangan stop... nanti ada yg rindu kat anak pandai tu :)

    BalasPadam
  6. comelnya anda berempat..hahah

    BalasPadam
  7. Goodluck selamat memulakan kerja baru...

    BalasPadam
  8. good luck PB kat tempat baru...

    BalasPadam
  9. teruskan dengan blog jangan berhenti

    BalasPadam
  10. selamat bekerja di tempat baru, jangan terus menghilang ye PB..daku rindu sama kamu nantik..

    BalasPadam
  11. ayat mak panda anak panda tuh boleh mengguris hati aku sbb laki aku suke panggil aku fengyi fuwa..wawawawa..

    BalasPadam
  12. Alah, mengadalah nak hilang-hilang dari radar! Janganlah camtu. Mentang-mentanglah dah jadi manageress gitu.... Kalau ya pun sibuk, masa lunch tu janganlah makan. Gi ngadap blog. Update blog. Say hi, hi, bye,bye gitu. Nanti kalau takda berbulan purnama lamanya, windulah kita kat mak panda! Huaaaaaaa...... (nangis dulu bolehkan?)

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...