Inquiry: petakbunga@gmail.com

20160307

Dia masih seperti dulu... makin hensem ada.

Lama dah tertinggal cerita-cerita Luth. Dah besar dia, tapi manjanya makin menjadi. Suka berkawan dengan orang besar-besar tapi hati tisu. Sekejap, sekejap mok, ayoh.. kakak buat', abang buat..' 

Baru-baru ni aku ikut company trip pergi oversea 4,5 hari juga aku tingalkan dia dengan ayahnya. Punyalah sedih, kali pertama berjauhan...dah lah baby besar aku ni masih menyusu nga mak dia. 

Risau sangat macam manalah dia menghabiskan hari tanpa aku...

Cerita bab nak pisah susu, macam-macam petua dah buat.. Budak dah cerdik sangat, susah nak buat..


Kemudian, ayah dia send gambar ni kat aku. Ahli pancing baru. 

Semuanya okey. 

12 ulasan:

  1. Nak buat peace lah tu..
    Dah besar Luth ye..
    Masa nilah boleh cerai susu kot PB..

    BalasPadam
  2. hafni pun belum berhenti lg menyusu..
    esok nk pi klinik (2y6m), xtau la nurse nak bebel apa plak, huhu..

    BalasPadam
  3. Hehehe.. suka ayat pada baju Luth tu.. sapelah aunty dia yang cute tu kan.. ;)

    BalasPadam
  4. Ehhh... dah besarlah Luth! Hensem:)
    Itulah mama Luth ni 'rajin' sangat update sampai auntie rasa bagai kejap aje Luth dah besar..

    BalasPadam
  5. Itulah bertapa lagi lama-lama. Anak dah besar, kawan-kawan alam maya pun tak tahu apa jadi. Ni Luth dah jadi ahli kelab pancing termudalah kiranya ya.

    I rasa sekali lagi maknya update pasal Luth, dia dah masuk sekolah dah rasanya :)

    BalasPadam
  6. kira oklah boleh tinggal walaupun masih menyusu..sy anak menyusu malam memang tak oernah berenggang.kursus jauh pun tolak..syabas luth..afia dh cerai susu..tp pntg nmpk nenen ibu dedah..dan2 nganga mulut.buruk betul perangai.hahaha

    BalasPadam
  7. Hai Luth....
    Salam rindu dari aunty...
    Makin besar makin hensem :)

    Lepas balik obersea, Luth sambung menyusu lagi tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita blk dia wat releks je.. ingt dah lupa...
      ptg tu....
      dia cover blk utk seminggu.

      Padam
  8. amboi gi obersee tak bawak Luth yer... tau susahnyer maalumler dia budak2 lagikan.. kalau suami tinggalkan kita anak beranak tak fikirkan sangat tau maknyer tau handlekan..

    BalasPadam
  9. Suka la ayah dia sebab dah ada geng mancing. Ko gi obersi kat belah mana? Selamat le 4,5 hari je. Kalau 2 minggu mesti menderita ko kerinduan. Heheh. Dah 3 tahun dah kan Luth ko ni?

    BalasPadam
  10. Pi mana tu? Mcm jauh jer tu gayanya...
    Tak yah risau sangatlah PB. Luth paling kurang pun mencari mok dia time nak tido jer tu

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...