Inquiry: petakbunga@gmail.com

20160404

Rak bunga custom made

In rak bunga tempahan Nenek Bunga jiran kami. Baru lepas buat awning depan rumah nenek...sekali dia minta buat rak untuk bunga dia sekali.

 
Guna lebihan besi yang ada dan katil besi dia yang dah roboh. Tapi ayah Luth ni komplen, besi lembik sangat, susah nak buat kerja..

Budak itu nak kena, semua masuk mulut. Tengok gambar ni baru perasan lidi dalam mulut. Ishk...
Dia dah besar, dah tahu beza kotor dengan tidak tapi tabiat lah tu...

Peace.


7 ulasan:

  1. Anak2 PB macam tu lah semua nak dimasuk ke mulut bila kita tak nampak..
    Cantik pulak rak bunga rumah nenek tu..
    Lepas ni tersusun indahlah bunga nenek.. :)

    BalasPadam
  2. lawa jugak rak bunga diy ni ye.br tersusun bunga nenek.

    hai luth dh besar ye awak

    BalasPadam
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  4. Best lah hubby boleh buat rak sendiri...kak tempah. Beratus juga harganya...

    BalasPadam
  5. Bagusnya alahai your hubby boleh buat benda macam ni. Bab si Luth tu, kalau dah buat tanda peace gitu gaya, sanggup ke nak marah? Cancellah kemarahan jadinyakan!

    BalasPadam
  6. Untunglah kalau boleh buat sendiri
    Lembik sikit tak kisahlah janji pasu tak jatuh sudah
    Luth jgn panjat rak itu tau:)

    BalasPadam
  7. Bestnya kalau jadi jiran sebelah rumah awak PB, boleh order ampai sidai baju. Mak punya ampai dah nak menunggu masa jer ni hihi...

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...