Inquiry: petakbunga@gmail.com

20170914

Colmar Tropicale French Theme Resort

Cerita lama....

Kali pertama jejeak kaki kat Bukit Tinggi, Colmar Tropicale French Theme Resort meeting baru-baru ni. Kalau tak harap bos nak belanja, tak tahu bila sampai. Terima kasih bos.Sempatlah merasa tidur sini, 3 hari 2 malam. Alhamdulillah, anak jantan pun behave je duduk dengan ayah dia..malam-malam sebelum tidur, layan video call wi-fi hotel dengan boyfrend tercinta...


Best jugaklah kat sini. Bangunannya cantik-cantik, Berlatar belakang bangunan ala-ala French ni.



Malam-malam boleh berjalan ambil angin sambil tu tengok orang buat persembahan aerobatic




Makanan sedap, tempat penginapan pun best. Overall Bestlah.. best lagi, bos belanja ramai-ramai tidur kat sini. Enjoy, meeting sambil rehat-rehat minda.


5 ulasan:

  1. syiokler....akakpun nak....pernah pergijer... tidur x mampu lagi

    BalasPadam
  2. pernah sampai, amek2 gambar je...
    tak mampu nak tido situ, jalan2 dengan kawan2 masa bujang dolu2...hahaha

    BalasPadam
  3. Tentu seronok dapat rehat2kan minda di tempat mnaris seperti ini.

    BalasPadam
  4. cantinya kat sini.. harap2 berpelunag ke sini nanti

    BalasPadam
  5. Satu masa nak pi juga kat sini

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...