Inquiry: petakbunga@gmail.com

20190304

Kerja kimpalan besi

Business kecil-kecilan cik abang kita masih berjalan seperti biasa. Selain kerja-kerja buat awning, grill, repair rumah etc. Cik abang kita juga ambil tempahan lain-lain barang besi barang rumah....

Tempat gantung baju. Sesuai untuk rumah dan kedai-kedai baju.
 Tahan lasak dari yang jenis sambung-sambung beli kat supermarket...

Ampaian baju beroda, senang nak alih bila tiba-tiba hujan.. nak sidai selimut pun tak risau.. kami ganti balik kalau putus..

Tempahan dari customer online pun alhamdulillah boleh tahan. Senang deal dengan mereka...
Tempahan meja untuk heavy duty oven.. Dia nak yang memang tahan, kukuh untuk oven mahal dia..he..he.. Confirm business maju jaya..

Ni meja yang dah siap, lama dah buat ni.. rasanya customer ni dari PJ, customer datang pickup.. 


Meja akuarium ni customer dari Shah Alam.. Maaf sangat sebab lambat deliver, jauh kan.. tapi customer ni baik sangat.. deal pun mudah sangat..
Customade meja tempat letak akuarium

Siap bayar lebih lagi ni... ishk, untung betul dapat customer macam ni.. kita pulak rasa service kita bagi tak cukup dengan kebaikan diaorang... mintalah murah rezeki mereka suami isteri.. mereka buat pameran akuarium katanya...

Whats App: En Zaid +6017 9571256 untuk detail

4 ulasan:

  1. best jgk nih... mmg nampak kukuh tu kak.. klu tak beli kt kedai tu kadang tak lasak sgt

    BalasPadam
  2. Bagus after sales service.. boleh ganti balik bila putus.. mana nak cari dik oi..
    psst, ni mmg bisness satu M'sia ke?

    Akak suka ampaian beroda tu.. mmg tahan lasak... kami pakai dah lebih 10 tahu, masih ok.. cuma roda jer dah nak reput.. huhuhu

    Moga biz cik abe terus maju jaya... all the best!

    BalasPadam
  3. semoga terus maju ...

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...