Inquiry: petakbunga@gmail.com

20190502

DIY Pasu Bunga

Luth super excited with the project.

Botol susu ni banyak dirumah. Memang aku simpan, ada niat nak buat tanam pokok, tapi lama terbengkalai...


kucing ni sepenuhnya lukisan tangan Luth.. 

Since, maknya pun tak berapa pandai melukis.. kami cari je gambar-gambar rujukan dari google image. Super comel.
Kemudian, aku potong lakaran, dan Luth menekap ke botol plastik. Maknya tolong gunting lakaran kasar Luth.


Seterusnya, lukisan pensil ditekap dengan marker. Geram juga lakaran comot Luth..
Tapi tak apalah, lawa-lawa bukan boleh jual pun...





Lukisan comel ni katanya muka mak...


tiga ekor kucing sekeluarga, Ayah, Luth & Mak



Happy family


Cari lagi botol susu jumpa lagi... buat katak comot pula...

4 ulasan:

  1. comei, kretif.... mmg berseni tgn luth tu

    BalasPadam
  2. Wah Luth begitu berbakat. Tahniah.

    BalasPadam
  3. comel la pulak botol2 tuh bile dah di-design oleh luth..hehe..

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...