Inquiry: petakbunga@gmail.com

20180801

Mimpi melihat Anjing...wok, wok

Rehat tengahari tadi aku tidur. Dalam tidurku aku bermimpi didatangi seekor angjing yang besar. Panjang mimpinya…

Terus aku mencari maksud mimpinya.

Tetapi aku tak pasti apa sebenarnya anjing tu tengah buat. Aku terkejut bagaimana anjing besar boleh masuk kilang? Mana pakcik jaga? Boleh terlepas anjing besar sampai dalam ofis. Haru betul. Kalut. Kemudian, segerombolan orang datang, ‘Kami nak check Halal kilang’

Iya, meeting Halal bertangguh dari raya puasa ke raya haji… keh, keh… Letih betul bila tidur kat kilang…




4 ulasan:

  1. Tido sekejap pun dah mimpi anjing besar ye PB..
    Penat sungguh tu..

    PB apa khabar..
    Lama tak BW CH..
    Blog pun dah menyepi 😆

    BalasPadam
  2. Lama ko senyap weh..alih2 ternampak anjing hitam..tanjat gegel..hahahaha..betul letih nie smp terbawak2 dalam mimpi haaaaa..hihihi

    BalasPadam
  3. Mmm... Takut juga mimpi anjing ni.

    BalasPadam
  4. Jangan percaya sangat mimpi apatah lagi mimpi di siang hari.

    BalasPadam

Jika aku betul
kau angguk

Jika aku salah
kau tunjuk

Cerita petak bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...